Eko okusi Slovenije v knjigi, receptih in na krožnikih – Povezovanje petih kulinaričnih in kmetijskih regij, Posavja, Vipavske doline, Goričkega, Gorenjske in hrvaške Južne Istre Eko okusi Slovenije, grad Rajhenburg Da od vil do vilic ni le trendovski slogan, temveč način ustvarjanja, so ob sakso zvokih na gradu Rajhenburg dokazale vrhunske jedi slovenskih chefinj in chefov iz lokalnih ekoloških surovin. Še veliko takšnih večerov, jedi in pobud! Eko okusi Slovenije, grad Rajhenburg Na večeru Eko okusov Slovenije so se na gradu Rajhenburg predstavile ekološke kmetije, ekološke trgovine in vrhunski kulinarični ustvarjalci iz štirih slovenskih regij (Posavje, Vipavska dolina, Goričko, Gorenjska) in hrvaške Južne Istre. S slovenskimi ekološkimi vini in sokovi so svoje vrhunske jedi iz lokalnih ekoloških sestavin združile chefinje in chefi: Gostilna pri Lojzetu, dvorec Zemono, Ošterija Debeluh, Gostilna Repovž, Hiša Linhart, Gostilna Rajh, Restavracija Kodila in gostiteljska Restavracija A3. Ob tej priložnosti so predstavili tudi knjigo receptov EKO okusi Slovenije, ki je bila navdih za izbor sestavin eko večera. Eko okusi Slovenije, postrv Eko okusi Slovenije, divjačina Eko okusi Slovenije, grad Rajhenburg Eko okusi Slovenije, ješprenj Eko okusi Slovenije, žlikrof Eko okusi Slovenije, jabolka

chefovsko
Zadnje Urejanje: 27. oktobra 2023
Eko okusi na gradu Rajhenburg
27. oktobra 2023 - 3 minute branjaZadnje Urejanje: 27. oktobra 2023