Rezervacije za jesenski Teden restavracij so že v polnem teku, zato je skrajni čas, da vas opremimo z nekaterimi koristnimi informacijami, s katerimi bodo priprave na najokusnejši teden letošnje jeseni prijetnejše in enostavnejše.

 

Kam na brezmesne užitke?

Tudi tokrat so številne izmed sodelujočih restavracij v sklopu svojih ponudb pripravile mamljive brezmesne menije, prilagojene željam in okusom vegetarijancev in veganov. Za lažje brskanje po letošnji ponudbi vam zato v nadaljevanju predstavljamo spisek le-teh:

Vegetarijanski meni nudijo:

Veganski meni nudijo:

Brezglutenski meni nudijo:

* V restavraciji Fink&Situla je celoten jedilnik zasnovan na sestavinah brez glutena in varen za osebe s celiakijo, veganski jedilnik pa je tudi brez laktoze.

 

Na Teden restavracij z boni?

Jesenski Teden restavracij prinaša še eno svežo novost – v številnih sodelujočih restavracijah bo tako mogoče obisk poravnati z bonom BON21. Vse sodelujoče restavracije, pri katerih je možno plačilo z omenjenimi boni, imajo to tudi jasno navedeno na njihovih spletnih predstavitvah (glej sliko spodaj).

Ker koriščenje bonov zahteva malce več birokratskega dela kot navadno plačilo, kar lahko pri takšnem številu dobrojedk in dobrojedcev kot v Tednu restavracij poskrbi za nemalo preglavic in zastojev, je treba na plačilo z bonom biti tudi malce bolje pripravljen. Vse kar morate vedeti o BON21 lahko preberete na tej povezavi, pri obisku restavracije pa imejte obvezno pripravljen:

1. Izpolnjen obrazec za koriščenje BON21 (obrazec si lahko prenesete tukaj)

2. Fotokopijo osebnega dokumenta za vse, ki bodo koristili plačilo z bonom

 

TR2021 jesen boni

Primer označbe pri sodelujočih restavracijah, ki omogočajo plačilo z BON21

 

Želimo vam obilico užitkov ob brskanju po aktualni ponudbi vrhunskih avtorskih menijev in nepozabne jesenske kulinarične dogodivščine!

 

logotipa zdruzeno

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , , , , ,