Začelo se je sprejemanje rezervacij za Teden restavracij pomlad 2022 – Spisek sodelujočih restavracij (104) – Vse sodelujoče restavracije po ocenah (srčkih) Prvič v Tednu restavracij: Spisek sodelujočih restavracij po srčkih: ❤️❤️❤️❤️ (5) ❤️❤️❤️ (19) ❤️❤️ (26) ❤️ (47) Nasmeh 🙂 (7) Teden restavracij VIVI ZA VASJB Restavracija, Ljubljana Restavracija Strelec, Ljubljana Ošterija Debeluh, Brežice Hiša Linhart, Radovljica Pavus – Grad Laško, Laško Atelje, Ljubljana Bistro grad Štanjel, Štanjel Danilo gostilna & vinoteka, Reteče Domačija Novak, Sadinja vas Galerija okusov, Novo Celje Gostilna Krištof, Predoslje Gostilna Rajh, Bakovci Gostilna Rakar, Gorenje Ponikve Gostilna Repovž, Šentjanž Gostilnica Ruj, Dol pri Vogljah Hotel Planinka, Ljubno ob Savinji Miza za štiri, Zg. Polskava Monstera bistro, Ljubljana PEN KLUB restavracija, Ljubljana Restavracija Julijana, Bled Restavracija Korošica, Šentjanž pri Dravogradu Restavracija Maxim, Ljubljana TaBar, Ljubljana Vila Planinka, Zgornje Jezersko Gostilna na Gradu, Ljubljana Restavracija Harfa, Ljubljana Landerik, Ljubljana Linda Bistro, Ljubljana Restavracija Manna, Ljubljana Gostilna Jež, Jagnjenica Hiša Fink, Novo mesto Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli Oštarija Herbelier, Dolenjske Toplice Tri lučke, Sremič Restavracija Tabor, Podbrezje Gostišče Tolc, Spodnja Sorica Gostilna Pr’ Matičku, Kranj Gostilna Resje, Nemški Rovt Hiša Ančka, Slovenj Gradec Lesnika, Mozirje Restavracija Triglav, Bohinj Gostilna Grič by Andrej Smogavc, Škalce City Terasa, Maribor Restavracija Kodila, Markišavci Bistro Štorja, Postojna Hiša Krasna, Lokev Restavracija Calypso, Nova Gorica Stara gostilna, Piran Restavracija Gratia, Lipica Kulinarični Študio, Koper Kevder – hotel Pok, Brezovica pri Ljubljani Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju Gostilna Javornik, Rakovnik Gostilna pri Bizjaku, Zgornja Bela Gostilna Mencinger, Črešnjevci Gostilna Ribič, Ptuj Restavracija Leonardo, Slovenska Bistrica
Sto tisoč gostov v letu dni
Spletni tečaji Šole okusovRad dobro jem
TR22P: Vse sodelujoče restavracije
10 začetni(ški)h napak
TR22P: Vse sodelujoče restavracije
Teden restavracij
Zadnje Urejanje: 14. marca 2022
TR22P: Vse sodelujoče restavracije
13. marca 2022 - 7 minut branjaZadnje Urejanje: 14. marca 2022
Zakaj je to pomembno? Ker moramo biti dobrojedci, ne jedci! Ker se jesti začnemo učiti že pred rojstvom. Ker vemo, kaj pijemo, ne vemo pa, kaj jemo! Ker hrana ni le všečna in nevšečna! Ker hrane ne smemo ceniti le subjektivno, temveč tudi objektivno. Ker je zato potrebno znati jesti!...
Klik
Kaj se boste naučili? Gostinci: kaj morate popraviti, da gost ne bo že na začetku pobegnil. Gostje: kaj že na začetku vašega gostinskega obiska odlikuje dobre gostilne s srčki in kaj se iz napak gostincev lahko naučite, ko kot chefi doma vi povabite v goste. Za dober začetek, tako za...
Klik