Od danes do nedelje, 23. oktobra, v 107 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni – Teden restavracij že 10 let!

 

Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden (pred)rezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na jesenskem najbolj okusnem tednu leta, od 14. do 23. oktobra, in dobrodošli v 107 slovenskih restavracijah iz izbora najboljših slovenskih okusov (www.vivi.si)! Tisti, ki ste že rezervirali menije po posebni ceni – v 50 restavracijah po 21 evrov, v 30 restavracijah po 23 evrov in v 27 restavracijah po 27 evrov -, ste si že naredili načrt kulinaričnega potepa po kulinarični Sloveniji, a dovolj prostora je – preverite na www.tedenrestavracij.si – ostalo še za druge. Izberite. Rezervirajte. Sodelujte v nagradni igri. Uživajte!

 

Tolc TR22j Pozdrav iz kuhinje, foto Dean Dubokovič resized

Tolc TR22j Pozdrav iz kuhinje, foto Dean Dubokovič

 

Teden restavracij se je v Sloveniji začel pred desetimi leti v devetih restavracijah. Tokrat jih nastopa 107, a le zato, ker sodelujočih restavracij ne želimo povečevati kvantitativno, temveč kvalitatitivno! V Tednu restavracij lahko sodelujejo le najboljše!

Zato pa količinsko raste število obiskovalcev Tedna restavracij. Že zdaj je jasno, da bo letošnja jesenska TR akcija rekordna! Še nikoli ni bilo toliko rezervacij. Na koncu vas bo po Sloveniji potovalo in uživalo več kot 60 tisoč!

Teden restavracij zato ni le akcija, ki ponuja posebne menije s posebno ceno, temveč je gibanje, ki ponuja posebne kulinarične užitke s posebno kakovostjo. Ker vsi radi jemo, nam Teden restavracij omogoča, da radi + dobro jemo, zato je Teden restavracij praznik dobrojedk in dobrojedcev!

 

Lesnika TR22j Pozdrav iz kuhinje resized

Lesnika TR22j Pozdrav iz kuhinje

 

Zato, dober tek, ne le do 23. oktobra, temveč tudi po njem, ko boste z izkušnjami Tedna restavracij še raje in boljše jedli ter uživali v izboru okusov v najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah! P.s. Nekatere restavracije bodo TR menije podaljšale tudi po Tednu restavracij.

 

Violeta & Uroš Mencinger

 

 

TR pasica Uli 2 copy

Partnerji TR2022

Zakaj SRČKI

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , ,