Od danes do nedelje, 3. aprila, v 104 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni – Teden restavracij že 10 let! Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden predrezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na pomladnem najbolj okusnem tednu leta, od 25. marca do 3. aprila, in dobrodošli v 104 slovenskih restavracijah iz izbora najboljših slovenskih okusov (www.vivi.si)! Tisti, ki ste že rezervirali menije po posebni ceni – v 54 restavracijah po 21 evrov, v 27 restavracijah po 23 evrov in v 23 restavracijah po 27 evrov -, ste si že naredili načrt kulinaričnega potepa po kulinarični Sloveniji, a dovolj prostora je – preverite na www.tedenrestavracij.si – ostalo še za druge. Izberite. Rezervirajte. Sodelujte v nagradni igri. Uživajte! Teden restavracij se je v Sloveniji začel pred desetimi leti v devetih restavracijah. Tokjrat nastopajo 104, a le zato, ker sodelujočih restavracij ne želimo povečevati kvantitativno, temveč kvalitatitivno! V Tednu restavracij lahko sodelujejo le najboljše! Zato pa količinsko raste število obiskovalcev Tedna restavracij. tudi med epidemijo je bil Teden restavracij množičen, v danih razmerah in ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov, zato bo letošnja pomlad, ko jo spet ogreva sonce in se z virusom že znamo spopadati, pomladno-rekordna. Teden restavracij ni le akcija, ki ponuja posebne menije s posebno ceno, temveč je gibanje, ki ponuja posebne kulinarične užitke s posebno kakovostjo. Ker vsi radi jemo, nam Teden restavracij omogoča, da radi + dobro jemo, zato je Teden restavracij praznik dobrojedk in dobrojedcev! Zato, dober tek, ne le do 3. aprila, temveč tudi po njem, ko boste z izkušnjami Tedna restavracij še raje in boljše jedli ter uživali v izboru okusov v najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah!
Zakaj SRČKI
Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki
Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.