Hvala gostinci, za odlične menije TR z Več okusa, manj ostankov – Hvala gostje, za odličen obisk pomladnega TR – Hvala partnerji, Radgonske Gorice, uradna penina TR, CANA, uradna mineralna voda TR, in STO, Slovenska turistična organizacija – Več kot 50 tisoč gostov v 108 restavracijah! Spet novi rekord Tedna restavracij! Že lanska pomlad je bila rekordna, toda letos je bilo od 24. marca do 2. aprila na Tednu restavracij še več gostov! Hvala gostinci, za odlične menije TR! Hvala gostje, za odličen obisk pomladnega TR! Gostilna Oštirka TR23p Kremna zeliščna juha, zeliščna krema, ajdove kokice, travniška zelišča, dodatna ponudba, foto Peter Marinšek Samo po elektronski pošti preko strežnika Tedna restavracij je bilo opravljenih kar 12.197 rezervacij. Če računamo še druge načine elektronskih rezervacij, telefonske rezervacije in neomajni optimizem tistih gostov, ki so upali na ”last minute” in skušali srečo brez rezervacije, je bilo na pomladnem Tednu restavracij več kot 50 tisoč gostov! Pomladni rekord! In ker je jeseni vedno (še) več gostov, bo rekordno tudi celo leto 2023! Te številke nas obvezujejo. Zato so se priprave na jesenski Teden restavracij, že začele! Več okusa, nič ostankov vam do takrat želiva Violeta & Uroš Mencinger Teden restavracij 2023, partnerji
Zakaj SRČKI

Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki

Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.