Hvala gostinci, za odlične menije TR z Več okusa, manj ostankov – Hvala gostje, za odličen obisk jesenskega TR – Hvala partnerji: Izbrana kakovost – Slovenija, Radgonske Gorice, CANA, STO, Slovenska turistična organizacija, Staropramen, Sistem-Pro – Več kot 60 tisoč gostov v 103 restavracijah in več kot 110 tisoč gostov v letu 2023!

 

Spet novi rekord Tedna restavracij! Na jesenskem Tednu restavracij je bilo v minulih desetih dneh toliko gostov kot še nikoli! Po enajstih letih najbolj okusnega tedna leta, ki zato traja deset dni in se dvakrat letno ponovi, priljubljenost Tedna restavracij še vedno raste. Hvala gostinci, za odlične menije TR! Hvala gostje, za odličen obisk jesenskega TR!

Oštirka, TR23J, natakarja, srček foto Lea Remic Valenti

Oštirka, TR23J, natakarja, srček foto Lea Remic Valenti

Samo po elektronski pošti preko strežnika Tedna restavracij je bilo opravljenih kar 14.984 rezervacij. Če računamo še druge načine elektronskih rezervacij, telefonske rezervacije in neomajni optimizem tistih gostov, ki so upali na ”last minute” in skušali srečo brez rezervacije, je bilo na jesenskem Tednu restavracij več kot 60 tisoč gostov! Ker je bila rekordna tudi pomlad, z več kot 50 tisoč gosti, je rekordno celotno leto 2023 – več kot 110 tisoč gostov, pomladi v 108 restavracijah in jeseni v 103!

Galerija okusov, TR23j, jedilnica, vzdušje foto Lea Remic Valenti

Galerija okusov, TR23j, jedilnica, vzdušje foto Lea Remic Valenti

Te številke nas obvezujejo. Zato so se priprave na Teden restavracij 2024 že začele! Več okusa, nič ostankov vam do takrat želimo

 

Violeta & Uroš Mencinger + VIVI.si

banner TR23J sola okusov partnerji

Partnerji Tedna restavracij TR23

Zakaj SRČKI

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Beri DOBRE NOVICE, ne slabih

Tags: , , , , , , ,