Ocenjujemo: Gostilna pri hrastu je goriška stalnica, ki je vedno tam, vedno pripravljena, vedno urejena, vedno prijazna in za vsak dan Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger Za Goričane je pot v Kromberk že izlet. Zato, ker je tam Gostilna pri hrastu! Za Italijane Pri hrastu pomeni pri igralnici, vse druge pa do gostilne pripelje kar avtocesta. Zato je Gostilna pri hrastu tradicionalna goriška gostilna, ki ni znana le po starem nadstrešku za avtomobile, temveč tudi po novi terasi, jedilnici, vinski hladilnici, dobri postrežbi in nasmejanem chefu. Ocena: ❤️ Ker mestna gostilna, ki je dovolj iz centra, da je hkrati dovolj blizu in dovolj za pobeg, privablja raznolike goste, se je najprej dobro odločiti. Koliko časa imate? Pri hrastu gre lahko hitro, toda tudi počasi. Zakaj ste izbrali hrastovo senco? Pri hrastu je dovolj prostora za majhne ali velike družbe, za videti ali se skriti, za službeno malico ali poslovno kosilo, le za kavo ali pa kar za več hodov. Kako ste radovedni? Če niste, imajo Pri hrastu dovolj ”klasike”, da vam ne bo potrebno iskati in izbirati; če ste, pa jim odgovorite: ”Morsko ali mesno?” Skratka, če se Pri hrastu, ki ve, kateri gostje imajo radi veliko na enem krožniku, kateri pa malo na več krožnikih, že na začetku prav vprašate, boste v nadaljevanju dobili prave odgovore. Oziroma, po Hrastovo: ”Prijeten in preprost ambient, obarvan v pastelne jesenske barve, ter predano osebje vas v Gostilni pri hrastu ne bodo pustili ravnodušne.” Rad Dobrojem priporoča Pod hrast greš zaradi Hrasta! Zato, ker je Gostilna pri hrastu goriška stalnica, ki je vedno tam, vedno pripravljena, vedno urejena in vedno prijazna, ki prav zate vedno najde mizo, ki te čaka, jed, ki jo imaš rad, in vino, ki ga vedno piješ. Obisk, avgust 2021 Gostilna pri hrastu VIVI ZA VASPrimorska kuhinja s staro letnico in novimi jedmi
Šola okusov, Rad dobro jem, Teden restavracijRad dobro jem
Gostilna pri hrastu: ❤️ v Kromberku
à la carte
Zadnje Urejanje: 30. avgusta 2021
Gostilna pri hrastu: ❤️ v Kromberku
26. avgusta 2021 - 5 minut branjaZadnje Urejanje: 30. avgusta 2021
Zakaj je to pomembno? Ker moramo biti dobrojedci, ne jedci! Ker se jesti začnemo učiti že pred rojstvom. Ker vemo, kaj pijemo, ne vemo pa, kaj jemo! Ker hrana ni le všečna in nevšečna! Ker hrane ne smemo ceniti le subjektivno, temveč tudi objektivno. Ker je zato potrebno znati jesti!...
Klik