Ocenjujeva za vivi.si: Tri lučke so ob stari preši oaza za svate in dobrojedce, ki v vinograde na Sremiču vabi le tiste, ki radi uživajo.

 

Violeta & Uroš Mencinger

Tukaj si rad! Vesel in zadovoljen si, ker so Tri lučke lepe, prijazne in gostoljubne, vse to pa na tako udoben način, da so (res) oaza! Ker so tako blizu, pa vseeno tako zgoraj, nad vsem, v miru, naravi, sredi vinogradov, s širokim razgledom. Tri lučke toliko nudijo in znajo tako razvajati, da so v užitek! Zato tukaj nisi na večerji. Tukaj si na Treh lučkah!

TRI LUČKE

Tri lučke, pozdrav4

Tri lučke, pozdrav

Le redke poročne dvorane omogočajo takšen kulinarični nivo. Le redke konferenčne pogostitve imajo takšnega chefa. In le redki degustacijski meniji dopuščajo gostom toliko svobode. Tri lučke so res za razvajanje! In zato jih imajo gostje radi! Nista le fini pogrinjek in atraktiven pozdrav iz kuhinje, vilicam in nožem pomagajo tudi okolje, višina, vinograd, udobje, prestiž, in ne nazadnje tradicija prejšnjih Lučk. Zate se tej ”konkurenci” kulinarika prijazno podredi, ne pa obratno, da bi se gost moral podrediti njej. Tukaj je vse na nivoju Treh lučk, hkrati pa na nivoju gostov. Kaj želite? Poroka? Seminar? Obletnica? V dvoje? Razvajanje? Koliko hodov z razgledom, someljejem, lokalnimi sestavinami in chefom, ki zna?

Tri lučke, bungalovi

Tri lučke

Sredi vinogradov na Sremiču, ki se strmo vzpenja nad Savo in Krškim, je vse na enem mestu, od porok do bazena, od poslovnežev do dobrojedcev, od lokalnega izleta v naravo do luksuznih počitnic v vinogradu, od lastnikov, ki sta že uspela, do chefa, ki uspeva s finim mesnim žarom in veganskimi degustacijskimi presenečenji.

Ob četrt tisočletja stari vinski preši sredi moderne jedilnice, ki gleda v hišni vinograd, Dejan Mastnak ne kuha le za svate, ki sta jih z izbiro lokacije razveselila ženin in nevesta, in tudi ne le za lokalce, ki se med sprehodom na Grmado ustavijo zaradi stare slave in lepega razgleda, temveč tudi za Vas, ki ste prišli po svojo lučko spomina.

Rad Dobrojem priporoča

Tri lučke, postrv, špinača, vlivanci, hren3

Tri lučke, tlačenka, jajca, vakame alge

Tri lučke so več kot lep razgled ob chefovem meniju! So, namreč, dobesedno ”oaza v objemu vinskih trt”. To je oaza za razvajanje, ki v miru in lepoti ponuja najvišje udobje, luksuz in prestiž, hkrati pa je to tudi poročna in konferenčna destinacija. Gostje ne prihajajo (samo) zaradi vrhunske kulinarike, a prihajajo, raje kot kam drugam, tudi zato, ker jim dobra kulinarika pri uživanju v oazi veliko pomeni. A to še ni vse! Ko Tri lučke ponujajo chefovski mesni žar in ambiciozen degustacijski meni, se v slednjem skriva tudi – brezmesno, celo vegansko, presenečenje. Naročite vnaprej, ker potem ne boste pogrešali mesa!

Zakaj SRČKI

Tri lučke

Tri lučke, miza

Foto zgodba: obisk 2022

Novo razvajanje ob stari preši
Klik

Foto zgodba: obisk 2022

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , ,