Najboljše slovenske chefinje in chefi že pripravljajo posebne menije za pomladni Teden restavracij – Množičen odziv na družabnih omrežjih, še preden je znan datum Piše: Uroš Mencinger Med vsakim Tednom restavracij je pol leta premora, toda med lanskim jesenskim in letošnjim pomladnim je bilo še več kot pol leta – epidemije … Zaradi tega je bilo čakanje dosti težje, pričakovanje pa večje. Ko smo objavili, da pomladni Teden restavracij bo, se je navdušenje razširilo s svetlobno hitrostjo. Vest na FB strani @tedenrestavracij – ”Pripravljeni na kulinarične dogodivščine? Točen termin najokusnejšega tedna letošnje pomladi in datum pričetka rezervacij vam izdamo že prihodnji teden!” – je v dveh urah dosegla 30 tisoč slovenskih dobrojedk in dobrojedcev, v treh dneh pa kar 90 tisoč, s 3 tisoč dejavnostmi in tisoč komentarji! Dobrojedke in dobrojedci ste navdušeni, da pomladni Teden restavracij bo. ”Komaj čakamo!” ”Gremo na eksplozijo okusov!” ”Kam me boš peljal? Zdaj si ti na vrsti!” ”Juhuhuhuuuu! Spet bomo nekaj novega preizkusili!” ”To pomeni, da nam bo končno usojeno?” ”Otroke v varstvo in gremo!” ”Gremo se kulinarično izobraževat!” ”Ve odločite in rezervirajte, mi pa bomo jedli.” ”Že leto dni čakam na to.” ”Ne smeva zamudit!” ”Komaj čakam.” ”Preštudiraj, kam me boš peljal!” ”Še zadnjič kot gospodična!” ”Glede na to, kako je z desci, a se same povabimo?” ”Tokrat bomo premagali korono!” ”Greemoooo!” In še stotine takšnih navdušenih zapisov … Kako bo šele, ko bosta (prihodnji) teden znana datuma: kdaj pomladni Teden restavracij bo in kdaj začnejo sodelujoče restavracije sprejemati rezervacije. Chefinje in chefi so vsekakor že aktivni. Pravkar sestavljajo, kuhajo, preizkušajo menije, ki vam jih bodo ponudili na pomladnem Tednu restavracij 2021. Teden restavracij
Sto tisoč gostov v letu dni
VIVI ZA VAS
Šola okusov, Rad dobro jem, SladoLent