Začetek sprejemanja rezervacij za jesenski Teden restavracij, ki bo od 8. do 17. oktobra, v ponedeljek, 27. septembra – 98 sodelujočih restavracij

 

Piše: Uroš Mencinger

 

Med vsakim Tednom restavracij je pol leta premora, toda med lanskim jesenskim in letošnjim pomladnim je bilo še več kot pol leta – epidemije … Zaradi tega je bilo čakanje dosti težje, pričakovanje pa večje. Ko smo objavili, da pomladni Teden restavracij bo, se je navdušenje razširilo s svetlobno hitrostjo. Vest na FB strani @tedenrestavracij – ”Pripravljeni na kulinarične dogodivščine? Točen termin najokusnejšega tedna letošnje pomladi in datum pričetka rezervacij vam izdamo že prihodnji teden!” – je v dveh urah dosegla 30 tisoč slovenskih dobrojedk in dobrojedcev, v treh dneh pa kar 90 tisoč, s 3 tisoč dejavnostmi in tisoč komentarji!

TR21j napovednik003

Jesenski Teden restavracij 2021

Približuje se jesenski Teden restavracij, ki bo že tretji v času virusne krize. Dobra vest, ki jo sporočajo covidni strokovnjaki, je, da se kriza bliža koncu, slaba, ki jo sporočajo številke obolelih in bolnišnično zdravljenih, da je zadnji boj – hud. Toda, za gostinci je uspešna poletna sezona, ko so po dolgem zaprtju ponovno prišli v formo, prav tako pa so se tudi dobro prilagodili vsem zaščitnim in protivirusnim ukrepom, gostje pa tudi vemo, s čim se moramo ”oborožiti” – s PCT potrdilom. Restavracije, še posebej v času Tedna restavracij, niso (bile) vir okužb, temveč vir užitkov!

Najbolj okusni teden jeseni bo potekal od 8. do 17. oktobra, v 98 slovenskih po kakovosti izbranih restavracijah in gostilnah. ”Lov” se začenja v ponedeljek, 27. septembra, ko bo uradna spletna stran Tedna restavracij www.tedenrestavracij.si ažurirana z vsemi potrebnimi podatki za rezervacijo razpoložljivih mest/miz/sedežev.

TR21j napovednik004

Jesenski Teden restavracij 2021

Gostom Tedna restavracij s PCT potrdilom se obetajo vrhunska kulinarična doživetja. Čez poletje smo preverili in ocenili veliko restavracij, zato lahko iz prve roke zatrdimo, da je dolgo zaprtje naredilo sicer ogromno škode, toda gostinci, ki sodelujejo v Tednu restavracij, so krizni čas izkoristili za – priložnost! Čaka vas kar nekaj novih presenečenj, a čaka vas še dosti več ”starih”, ki so prenavljali, ustvarjali, snovali in trenirali. Meniji, ki nam jih že pošiljajo, da z njimi polnimo od 27. septembra odprte spletne rezervacijske strani Tedna restavracij, vzbujajo dobrojedske skomine!

Zato vam lahko le svetujemo: poskrbite za PCT pogoj, cepite ali testirajte se pravočasno, od 27. septembra pa nato skrbno preglejte vseh 98 sodelujočih ”skomin” in izberite/rezervirajte menije, ki so vam najbolj všeč.

 

logotipa zdruzeno

TR21j napovednik001

Teden restavracij
Sto tisoč gostov v letu dni

kristof tr16j ekipa 1

Teden restavracij

Najbolj okusni teden leta
Klik

Teden restavracij

IZBOR OKUSOV

Kako v ŠOLO OKUSOV?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Rad dobro jem, SladoLent

Tags: , , , , , , , ,