Od jutri do nedelje, 27. junija, v 99 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni – Teden restavracij sicer okuži, toda z – okusom!

 

Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden rezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na spomladanskem najbolj okusnem tednu leta, od 18. do 27. junija, in dobrodošli v 99 slovenskih restavracijah iz izbora najboljših slovenskih okusov (www.vivi.si)! Tisti, ki ste že rezervirali menije po posebni ceni – v 48 restavracijah po 19 evrov, v 29 restavracijah po 21 evrov in v 22 restavracijah po 25 evrov -, ste si že naredili načrt kulinaričnega potepa po Evropski gastronomski regiji, a dovolj prostora je – preverite na www.tedenrestavracij.si – ostalo še za druge. Izberite. Rezervirajte. Uživajte!

Teden restavracij se je v Sloveniji začel pred devetimi leti v devetih restavracijah. V spomladanskem desetem letu jih nastopa 99. A še večja je bila rast obiskovalcev Tedna restavracij. Veliko zanimanje za spomladanski Teden restavracij potrjuje, da dobrojedcev tudi virus ne more zaustaviti. Gostilne so odprte že mesec dni, varnostne ukrepe spoštujemo, kaj pomeni kratica PCT že vsi vemo, vremenska napoved je dobra …, na primerni varnostni razdalji bomo z dobro umitimi rokami in brez vročine uživali naslednjih deset dni na desetem spomladanskem Tednu restavracij!

Teden restavracij ni le akcija, ki ponuja posebne menije s posebno ceno, temveč je gibanje, ki ponuja posebne kulinarične užitke s posebno kakovostjo. Ker vsi radi jemo, nam Teden restavracij omogoča, da radi + dobro jemo!

Hiša AnčkaTR21p Brancin, kozica, bučka, čili,foto Nace Zavrl

Hiša AnčkaTR21p Brancin, kozica, bučka, čili, foto Nace Zavrl

To pa je prav letos še toliko bolj pomembno. Koronavirus nam je spremenil življenje. A prav Teden restavracij nam po šestih mesecih gostinskega lockdowna vrača družabnost, sproščenost in kulinarične potepe (po Sloveniji), hkrati pa nas opozarja na pomen zdravega življenja in kakovostne prehrane. Teden restavracij sicer okuži, toda z – okusom!

Zato, dober tek, ne le do 27. junija, temveč tudi po njem, ko boste z izkušnjami Tedna restavracij še raje in boljše jedli ter uživali v izboru okusov v najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah!

 

 

logotipa zdruzeno

Zakaj SRČKI

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , ,