Od jutri do nedelje, 18. oktobra, v 105 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni

 

Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden rezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na jesenskem najbolj okusnem tednu leta, od 9. do 18. oktobra, in dobrodošli v 105 slovenskih restavracijah iz izbora najboljših slovenskih okusov (www.vivi.si)!

Veliko posebnih TR menijev po posebni ceni (v 86 restavracijah po 19 evrov, v 19 restavracijah po 25 evrov) je že rezerviranih, toda dovolj jih je še na uradni spletni strani Tedna restavracij. Izberite. Rezervirajte. Uživajte!

Teden restavracij se je v Sloveniji začel pred osmimi leti v devetih restavracijah. To jesen jih sodeluje več kot sto. A še večja je rast obiskovalcev Tedna restavracij. Veliko zanimanje za jesenski Teden restavracij že napoveduje, da bo skupna številka obiskovalcev v letu 2020 presegla 100.000!

Teden restavracij zato ni le akcija, ki ponuja posebne menije s posebno ceno, temveč je gibanje, ki ponuja posebne kulinarične užitke s posebno kakovostjo. Ker vsi radi jemo, nam Teden restavracij omogoča, da radi + dobro jemo!

korošica TR20j, Češpljev cmok s sladkimi drobtinami, foto Tomo Jeseničnik

Restavracija Korošica

To pa je prav letos še toliko bolj pomembno. Koronavirus nam je spremenil življenje. A večja razdalja med mizami, pogostejše umivanje rok in maska v vsaki torbici ne pomenijo, da je konec družabnosti, sproščenosti, potovanj. Ne, bolj je pomembno, da s korono živimo bolj zdravo, da boljše jemo in da smo bolj pozorni na kakovost. Vse to pa so vrednote Tedna restavracij, ki te sicer okuži, toda z – okusom!

Zato, dober tek, ne le do 18. oktobra, temveč tudi po njem, ko bo Teden restavracij Izbor okusov v najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah!

 

 

logotipa zdruzeno

Zakaj SRČKI

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , ,