Več kot 50 tisoč gostov v 101 restavraciji pokoronskega Tedna restavracij

 

Pravi finale tako uspešnega Tedna restavracij, ki ga je korona prestavila z začetka na konec pomladi, kar pa je le povečalo apetit slovenskih dobrojedk in dobrojedcev, so doživeli gostje Gostilne Kobjeglava na gradu Štanjel. Ob jagodni juhi z zorjeno podgrlino krškopoljca in rižoti s kamilico, pomarančo in orado jim je pel (v živo; snemanje za TVS) Slovenski oktet!

kobjeglava štanjel TR20p slovenski oktet1

Grad Štanjel, Teden restavracij

Najboljše, kar premoremo, in tega je bilo kar za 101 gostilno in restavracijo, je nasploh družilo celoten spomladanski Teden restavracij 2020. V njegovih desetih pokoronskih dneh je v posebnih menijih slovenskih chefinj in chefov uživalo več kot 50 tisoč gostov, kar je spomladanski rekord Tedna restavracij!

A ni še konec, oziroma zdaj se šele začenja! Čakanje do jeseni bo lažje in še bolj okusno zaradi Izbora okusov, iskalnika najboljših slovenskih gostiln, ki na www.vivi.si vabi vse, ki ste uživali v Tednu restavracij, vse, ki uživate v slovenski kulinariki raje izven Tedna restavracij, vse, ki ste radovedni, koga je Michelin nagradil in koga ni, vse, skratka, ki radi in dobro jeste, da: Izberete. Rezervirate. Uživate!

Teden restavracij je dvakrat letno, Izbor okusov je vedno.

 

 

logotipa zdruzeno

Kaj je IZBOR OKUSOV?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , ,