Več kot 50 tisoč gostov v 101 restavraciji pokoronskega Tedna restavracij Pravi finale tako uspešnega Tedna restavracij, ki ga je korona prestavila z začetka na konec pomladi, kar pa je le povečalo apetit slovenskih dobrojedk in dobrojedcev, so doživeli gostje Gostilne Kobjeglava na gradu Štanjel. Ob jagodni juhi z zorjeno podgrlino krškopoljca in rižoti s kamilico, pomarančo in orado jim je pel (v živo; snemanje za TVS) Slovenski oktet! Grad Štanjel, Teden restavracij Najboljše, kar premoremo, in tega je bilo kar za 101 gostilno in restavracijo, je nasploh družilo celoten spomladanski Teden restavracij 2020. V njegovih desetih pokoronskih dneh je v posebnih menijih slovenskih chefinj in chefov uživalo več kot 50 tisoč gostov, kar je spomladanski rekord Tedna restavracij! A ni še konec, oziroma zdaj se šele začenja! Čakanje do jeseni bo lažje in še bolj okusno zaradi Izbora okusov, iskalnika najboljših slovenskih gostiln, ki na www.vivi.si vabi vse, ki ste uživali v Tednu restavracij, vse, ki uživate v slovenski kulinariki raje izven Tedna restavracij, vse, ki ste radovedni, koga je Michelin nagradil in koga ni, vse, skratka, ki radi in dobro jeste, da: Izberete. Rezervirate. Uživate! Teden restavracij je dvakrat letno, Izbor okusov je vedno.

Teden restavracij
Zadnje Urejanje: 18. julija 2020
Rekorden spomladanski TR!
22. junija 2020 - 3 minute branjaZadnje Urejanje: 18. julija 2020