Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji – Ko zavijete na jug Slovenije, vas pričakuje 14 restavracij in 29 srčkov Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično potepamo in vrhunsko okušamo. Izbrati je potrebno le stran neba in kreniti na potep. Južna Slovenija na Tednu restavracij
Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju Fink & Situla, Novo Mesto Gostilna Javornik, Rakovnik Gostilna Kunst, Leskovec pri Krškem Gostišče Kapušin, Krasinec Gostilnica Barba, Novo mesto Hiša Fink, Novo mesto Oštarija Herbelier, Dolenjske Toplice Tri lučke, Sremič Domačija Novak, Sadinja vas Gostilna Jež, Jagnjenica Gostilna Rakar, Gorenje Ponikve Gostilna Repovž, Šentjanž Ošterija Debeluh, Brežice
Zakaj SRČKI
Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki
Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.