Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji – Ko zavijete na sever Slovenije, vas pričakuje 30 restavracij in 57 srčkov Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično potepamo in vrhunsko okušamo. Izbrati je potrebno le stran neba in kreniti na potep. Severna Slovenija na Tednu restavracij Tolc, TR24p, Bogatajev mladi sir iz ponve, džem jabolk in bezga, cvetača in jogurt
Hiša Linhart, Radovljica Vila Podvin, Mošnje Danilo gostilna & vinoteka, Reteče Restavracija Julijana, Bled Restavracija Korošica, Dravograd Restavracija Planinka, Ljubno ob Savinji Restavracija Rose, Bled Restavracija Tabor, Podbrezje Gostilna Krištof, Predoslje Hiša Raduha, Luče Sunrose 7, Bohinjska Bistrica Pino Alpino, Kranjska Gora Gostilna Pr’ Matičku, Kranj Gostišče Draga, Begunje na Gorenjskem Gostišče Tolc, Spodnja Sorica Hiša Ančka, Slovenj Gradec Restavracija Triangel, Gozd Martuljek Restavracija Triglav, Bohinj Kmetija Pr’ Končovc, Javornik Gostilna Starman, Škofja Loka Restavracija 1906 Bled, Bled Arroi, Bled Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik Gostilna Murko, Slovenj Gradec Restavracija Blejski grad, Bled Restavracija Brioni, Kranj Restavracija Lipa, Kranjska Gora Restavracija Pri lovcu, Bohinj Restavracija Šobec, Lesce Gostilna pri Bizjaku, Zgornja Bela
Zakaj SRČKI

Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki

Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.
Kriteriji za srčke
