Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji – Ko zavijete na vzhod Slovenije, vas pričakuje 26 restavracij in 44 srčkov Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično potepamo in vrhunsko okušamo. Izbrati je potrebno le stran neba in kreniti na potep. Vzhodna Slovenija na Tednu restavracij
Pavus – Grad Laško, Laško Posestvo Gjerkeš, Rogašovci Galerija okusov, Novo Celje Gostilna Rajh, Bakovci Miza za štiri, Zg. Polskava Restavracija Mak, Maribor Spargus, Špitalič pri Sl. Konjicah Restavracija Kodila, Markišavci Fudo, Maribor Gostilna Grabar, Ptuj LALU bistro, Celje Lesnika, Mozirje Restavracija Amon, Olimje RG Bistro, Gornja Radgona Vino & turizem Valdhuber, Svečina Nova Rajngla, Preserje Bistro Bianca, Velenje Gostilna Oštirka, Celje Gostilna Zorko, Boreci Gostišče Jurg, Rogaška Slatina Hotel Evropa, Celje Gostilna Francl, Zagrad Rožmarin, Maribor Gostilna Mencinger, Črešnjevci Gostilna Ribič, Ptuj Restavracija Leonardo, Slovenska Bistrica
Zakaj SRČKI
Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki
Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.