Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji – Ko zavijete na zahod Slovenije, vas pričakuje 22 restavracij in 40 srčkov Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično potepamo in vrhunsko okušamo. Izbrati je potrebno le stran neba in kreniti na potep. Zahodna Slovenija na Tednu restavracij
Bistro grad Štanjel, Štanjel Gostilnica Ruj, Dol pri Vogljah Špacapanova hiša, Komen Stara gostilna, Piran Bistro Štorja, Postojna Gostilna in vinoteka Faladur, Vipava Gostilna Podfarovž, Vipava Hiša Krasna, Lokev Kendov dvorec, Spodnja Idrija Restavracija Calypso, Nova Gorica Restavracija Grad Kromberk, Nova Gorica Restavracija Gratia, Lipica Restavracija Marina, Portorož Restavracija Salicornia, Koper Ošterija Žogica, Solkan Kruh in vino, Vipolže Hiša Marica, Šmartno Gostilna pri hrastu, Nova Gorica Istrian bistro & tapas bar, Portorož Kogo, Koper Restavracija Kamin, Izola Restavracija Tiffany, Nova Gorica
Zakaj SRČKI
Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki
Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.