Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji – V osrednji Sloveniji vas pričakuje 19 restavracij in 38 srčkov Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično potepamo in vrhunsko okušamo. Izbrati je potrebno le stran neba in kreniti na potep. Osrednja Slovenija na Tednu restavracij Altroke, TR24 pomlad, Kavni biskvit, mousse rdeče pomaranče, med in rdeči poper, lešnikova krema s temno čokolado, malinova omaka
Grič, Šentjošt nad Horjulom JB Restavracija, Ljubljana Restavracija Strelec, Ljubljana Georgie bistro, Ljubljana PEN KLUB restavracija, Ljubljana Restavracija Harfa, Ljubljana Altroke, Ljubljana Krčma na gradu Bogenšperk, Bogenšperk Landerik, Ljubljana Restavracija Manna, Ljubljana Zlata ladjica, Ljubljana Gaudi&Naan, Ljubljana KULT316, Ljubljana Gostilna Antonač, Bojanji Vrh Restavracija Mirje, Ljubljana Restavracija Operna klet, Ljubljana Restavracija Putr, Trzin Restavracija Shambala, Ljubljana Restavracija Vander, Ljubljana
Zakaj SRČKI

Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki

Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.
Kriteriji za srčke
