Bogat ulov ocenjevanj Tedna restavracij: osem restavracij, ki sodelujejo prvič, ali so se TR ponovno pridružile – Vsi želijo sodelovati, a vsi ne morejo Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger ”Ulov” z ocenjevanj, s katerimi izbiramo restavracije za sodelovanje v Tednu restavracij, je bil od lanske jeseni do letošnje pomladi zelo bogat, v njem se je našla zelo pestra družba, restavracije, gostilne, turistična kmetija; pestrost od Michelinove zvezdice Luke Koširja z Griča do visoke ambicije, da si večna vila iz Mošenj ponovno povrne staro rdečo tablo; od zrele in izkušene mladosti na vinogradniškem posestvu do nostalgične kakofonije zadovoljnih gostov pod starim Solkanskim mostom; od zatočišča in središča Stare Loke do pohoda in izleta na Urh; povprek in počez po Sloveniji, od zahoda in bližine Italije v Brdih do vzhoda prav na meji z Avstrijo v Gornji Radgoni. Prvič ali ponovno na Tednu restavracij: Grič, Šentjošt nad Horjulom Vila Podvin, Mošnje Posestvo Gjerkeš, Rogašovci Gostilna Starman, Škofja Loka Kmetija Pr’ Končovc, Javornik RG Bistro, Gornja Radgona Ošterija Žogica, Solkan Hiša Marica, Šmartno
Posestvo Gjerkeš
Mladost in zrelost vinske kleti
Hiša Marica
Tako kot si v Brdih želiš
Ošterija Žogica
Pod starim solkanskim mostom
RG bistro
Kmetija Pr' Končovc
Gostilna Starman
Zakaj SRČKI
Srčki
Srčki so mera za kakovost slovenske vrhunske kulinarike. Z njimi Izbor okusov označuje najboljše slovenske gostilne in restavracije.
Srčki
Kriteriji za srčke
Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike, z njimi ocenjujemo najboljše slovenske gostilne.