Novi tečaj Šole okusov: o marketingu v domači kuhinji – S površnega krožnika tudi površno jemo – Raje pogrejte stari krožnik, kot ne pogrejte novega – Vse se začne in konča z mise en place – Ne slikajo le pravi, temveč tudi domači chefi – En krožnik, ena jed Chefov sta dve vrsti. Eni imajo ideje, drugi pa oči. Prvi ustvarjajo, drugi kopirajo. Prvi svojim jedem dodajajo nadokus, drugi pa tujim krožnikom ne-okus. Kje smo pa tukaj domači chefi? Ker tudi doma jejo tudi oči, v bistvu velja isto kot za chefe oziroma gostilne. Slabi so tisti chefi, ki si gostje od njihove hrane zapomnijo le krožnike. In slabo se godi še tako dobri hrani, če okusi, teksture, arome, oblike, temperature, barve ne dobijo slike. Zato vas bo novi tečaj Šole okusov o novi lepoti na starih krožnikih naučil: Ta teden je tečaj odprt za vse obiskovalce spletne strani, zatem pa samo za prave dobrojedce – člane Šole okusov! LEP KROŽNIK TUDI DOMA Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.
Formula za nadokus
ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!
chef doma
Zadnje Urejanje: 19. avgusta 2020
Novo: lep krožnik tudi doma
19. avgusta 2020 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 19. avgusta 2020