Novi tečaj Šole okusov – o nadokusu! Najboljši chefi so kuharski umetniki ravno zaradi njega. Toda dobro lahko kuha vsak, ki pozna pravo formulo. Nadokus je skrivnost kuhanja in Šola okusov pozna formulo za to ”skrivnost”!

Je kuhanje umetnost? Pritrjujejo tisti, ki iščejo izgovor za lastno kuharsko lenobo. Saj res nima smisla poskusiti, če pa nimam umetniškega talenta … Ne, kuhanje ni umetnost, kuhanje je obrt! Čeprav talent pomaga, se je kuhe potrebno predvsem naučiti. Kar pomeni, da je vsakdo lahko kuharski ”umetnik”, torej tudi vi!

Novi tečaj Šole okusov o formuli za kuharsko umetnost, v katerem se boste naučili:

rusli s krompirjem priprava

Rusli, sestavine za omako

    • Kaj je nadokus?
    • Kako čim bolj izraziti nadokus posamezne sestavine?
    • Kako s kombinacijami različnih nadokusov ustvariti jed, ki bo imela svoj nadokus?
    • Katero kuharsko tehniko uporabiti, da bo nadokus uporabljenih sestavin čim bolj naraven in živ?
    • Kaj pomeni: flavor po angleško, saveur po francosko, sapore po italijansko, sabor po špansko, sapor po latinsko?
    • Formulo, ki se glasi: (SESTAVINE + TEHNIKA) x IZVEDBA
    • Da kuhanje, torej, ni umetnost, temveč – formula.

Ta teden je tečaj odprt za vse obiskovalce spletne strani, zatem pa samo za prave dobrojedce – člane Šole okusov!

FORMULA ZA KUHARSKO UMETNOST

paradižnikov čatni sestavine2

Formula za nadokus

Formula za uspeh tudi v domači kuhinji: (sestavine + tehnika) x izvedba
Klik

Formula za nadokus

ŠOLA OKUSOV

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Teden restavracij, Izbor okusov

Tags: , , , , , ,