Deljenje za mizo v Novem mestu – Dolenjski tapasi za dobrojedce in športnike – Fini pogrinjki in sproščeno vzdušje v jedilnici in na terasi – Prvič v Tednu restavracij

Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger

 

Gostilnica Barba shooting jan2022 81

Gostilnica Barba

Ne, zraven sta sicer športni park in trgovski center, toda ne eden ne drugi nista izgovor za obisk Barbe! Kvečjemu je obratno; ker te deljenje navdahne za dobro kuhanje, greš v trgovino po sestavine; ker so dolenjski tapasi v Barbi šele začetek prijateljstva, te navdahnjeno za športno navijanje in lastno aktivnost.

Če ime obeta preprosto konobo, trgovski center površno generiko in športni park fast food, nič od tega ni res. Barba je dobrojedska gostilnica, ki bližino trgovskega centra in Portovala le uporablja za praktično lokacijo, ime pa za to, da se nanj hitro spomniš, ko ponovno začutiš neodložljivo potrebo po deljenju jedi, okusov, zadovoljstva, veselja in nove kulinarične izkušnje.

Gostilnica Barba, hobotnica marinirana v rdečem zelju5

Gostilnica Barba, hobotnica marinirana v rdečem zelju

Želiš okušati, ob vinu in pogovoru, v dvoje ali v družbi? Dobiš polno mizo hladnih predjedi za delit. Nimaš časa, si pa lačen? Dobiš pašto, a ne takšno kot povsod. Ni ti za izbirati? Seveda, imajo tudi steake. Imaš veliko lakoto? Sestavi si hodov kolikor zmoreš, ali pa je glavna jed velika kot si želiš. Si prišel le na sladico? Lahko jo dobiš takoj, ali pa počakaj 15 minut. Rad bi kot povsod? Imajo tudi to, toda po Barbino … Glede na lokacijo Barba zadovolji veliko okusov, želja, potreb in priložnosti, a mu glede na kakovost ob tem vseeno uspeva, da je gostilnica, ki z dolenjskimi tapasi uči Novomeščane, kako lepo, okusno in dobro si je za mizo deliti.

 

Rad Dobrojem priporoča

Gostilnica Barba, Telečji hrbet7

Gostilnica Barba, telečji hrbet

Zunaj gostilnice niti ne opaziš, saj vidiš le trgovski center in športni park. To ni dobrojedska lokacija! A nato v Barbini jedilnici pozabiš na sosedstvo, saj vidiš le skrbne in fine pogrinjke. To je dobrojedsko vabilo, ki v lepem vremenu enako pogrne tudi na gostoljubni terasi! Pravzaprav se tukaj prijetno počutijo vsi, navijači po tekmi, kupci po šopingu, kulturniki po teatru in dobrojedci po obisku v Barbi. Geslo za naročilo: dolenjski tapasi.

banner TR23J sola okusov partnerji

Partnerji Tedna restavracij TR23J

TR pasica 2023 jesen Meso

Gostilnica Barba

Gostilnica Barba shooting jan2022 44

Dolenjski tapasi za dobrojedce in športnike

Klik

Dolenjski tapasi za dobrojedce in športnike

Zakaj SRČKI

”Izbrana kakovost - Slovenija”

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , , , , , , , ,