Ambiciozna restavracija ob Šobčevem bajerju – Ker velik kamp ne potrebuje le velike, temveč predvsem dobro restavracijo – Od sladoleda do degustacije – prvič na Tednu restavracij

Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger

 

Šobec, jedilnica4

Restavracija Šobec, jedilnica

Pozor, kajti Šobec je nekaj posebnega! Ko so vsi v kampu, je tukaj, kjer se gore in doline zlivajo v največjo reko, narava nekaj posebnega. Ko so vsi na morju in na Bledu, je kopanje v Šobčevem bajerju nekaj posebnega. In ko ni nikogar več v kampu, je tukaj nekaj posebnega poroka!

Sicer imajo povsod takšne pizze, a tukaj so boljše zaradi domačega sladoleda. Čeprav si v kampu vsi kuhajo, gredo tukaj zjutraj raje na slovenski zajtrk, opoldan v restavracijsko senco, zvečer pa na mozgovo kost s postrvjimi ikrami in vinsko spremljavo, da je tudi večer na Šobcu nekaj posebnega!

Restavracija Šobec ekipa

Restavracija Šobec, ekipa

Zato tudi ekipi šefa Matevža Strajnarja in chefa Aleša Potočnika v kampu Šobec uspeva nekaj posebnega … Da je restavracija odprta tudi, ko je kamp zaprt. Da se gostje kampa zvečer odpravijo peš na fino večerjo. Da gredo svatje v kamp na ohcet. Da v kampu eni preštevajo vrste pizz, drugi kepice sladoleda, tretji pa število hodov chefovega menija. In, seveda, da v kampu ješ boljše kot izven njega!

 

Rad Dobrojem priporoča

Šobec, kost, mozeg, postrvje ikre14

Restavracija Šobec, kostni mozeg, postrvje ikre

Dnevno kosilo ima chefov pozdrav, družinsko pa posebno ceno. Zupanova postrv ima sezonsko spremljavo, vinska spremljava pa je priporočilo vrhunskega someljeja. Kamp ima trajnostni certifikat, pizze pa si namakajo noge v naravno jezero. Jedilnica ima dovolj prostora za hrošča, vespo in 250 gostov, chef pa dovolj znanja za goveji file v soli in za sedem hodov degustacijskega menija.

banner TR23J sola okusov partnerji

Partnerji Tedna restavracij TR23J

TR pasica 2023 jesen Meso

Restavracija Šobec

Restavracija Šobec terasa

Ambiciozna restavracija ob Šobčevem bajerju

Klik

Ambiciozna restavracija ob Šobčevem bajerju

Zakaj SRČKI

”Izbrana kakovost - Slovenija”

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , , , , , ,