Digitalni odklop na najboljši bohinjski večerji – Alpsko sončece zgodovinskega hotela – Sunrose 7 ima vse za zdravljenje sodobnih nadlog – Prvič v Tednu restavracij

Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger

 

Sunrose, chef Jože Godec17

Sunrose 7, chef Jože Godec

Odklop? Od stresa, hitenja, službe, otrok? Od interneta, televizije, telefona, omrežij in mrež? Od povprečnosti, množičnosti, velikosti, rompa in pompa? In kaj potrebujemo za to? Ali splezamo na Črno prst in nas v skritem oprimku reši cvetni žarek alpskega sončeca, ali pa se v nekdanji Črni prsti in najstarejšem bohinjskem hotelu rešimo sodobnih strupov v udobju butičnega razkošja s chefovsko restavracijo Sunrose 7?!

A zakaj 7? Zaradi hišne številke, Triglavskih sedmerih jezer, pravljičnega števila, sedmih bohinjskih vrhov, kjer raste planinsko sončece, popon, sunrose? Ali pa zato, da si privoščimo (vsaj) sedem dni takšnega odklopa?!

Sunrose, carpaccio jezerske zlatovščice10

Sunrose 7, Carpaccio jezerske zlatovščice

Sunrose 7 ima vse za zdravljenje sodobnih nadlog: le 18 sob in suit, naravni bazen in ekskluziven velnes, oazo za odrasle in meni najboljšega bohinjskega chefa. Pa še: bohinjski zajtrk na leseni terasi ob naravnem bazenu, kavo in pecivo pod stoletnimi kostanji ob deroči Belci, knjige in vino v udobnem kotičku ob kaminu, ter miren in udoben počitek v treh luksuznih etažah avstro-ogrske vile, ki je ob otvoritvi Bohinjskega predora gostila že kraljeve goste, zdaj pa po temeljiti in arhitekturno vzorčni prenovi (2019) v najstarejšem bohinjskem hotelu nudi zatočišče, pred televizijo, internetom, stresom, povprečnostjo in živžavom, le odraslim gostom.

 

Rad Dobrojem priporoča

Sunrose, jelen, ocvrta skuta, ajda, robide11

Sunrose 7, Jelen, ocvrta skuta, ajda, robide

Chefov meni v šest metrov visoki zastekljeni etaži jedilnice z ročno kovanimi medeninastimi lestenci in modernimi masivno-lesenimi omizji. Bohinjski zajtrk na trati ob naravnem bazenu, kava in pecivo pod stoletnimi kostanji ob deroči Belci, knjiga in vino ob kaminu. Res odklop, v katerega se vsak večer odlično vklopi chef Jože Godec s svojimi sodobnimi obnovami tradicionalnih bohinjskih okusov. Le štirje hodi, a vedno novi in iz lokalnih sestavin, so dovolj za najboljšo bohinjsko hotelsko večerjo! Priporočamo tudi za zunanje goste.

banner TR23J sola okusov partnerji

Partnerji Tedna restavracij TR23J

TR pasica 2023 jesen Meso

Sunrose 7

Sunrose7 chef Joze Godec

Digitalni odklop na najboljši bohinjski večerji

Klik

Digitalni odklop na najboljši bohinjski večerji

Zakaj SRČKI

”Izbrana kakovost - Slovenija”

Kako na Teden restavracij?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Izbor okusov, Teden restavracij

Tags: , , , , , , , , , , ,