Novi tečaj Šole okusov: deset osnovnih kuharskih spretnosti pravih chefov, ki jih morajo obvladati tudi domači chefi

Četudi ne režete, sekljate, trebite tako spretno, hitro, natančno in lepo kot profesionalni chefi, ne vrzite kuhalnice v lonec s koruzo, saj je za množilnik v formuli dobrih jedi potrebnih le deset osnovnih kuharskih spretnosti.

mise en place cebulna cajna juha 11

Mise en place

Novi tečaj Šole okusov – deset osnovnih kuharskih veščin pravih chefov, ki jih morate obvladati tudi domači chefi:

  • rezanje, 
  • mešanje, 
  • filiranje, 
  • kuhljanje, 
  • potrpljenje, 
  • dimljenje, 
  • barvanje, 
  • zgoščanje, 
  • stejkanje, 
  • večopravilnost.

Ta teden je tečaj odprt za vse obiskovalce spletne strani, zatem pa samo za prave dobrojedce – člane Šole okusov!

DESET KUHARSKIH VEŠČIN

tiramisu kupola7

Deset veščin doma

Deset osnovnih kuharskih veščin brez katerih ni dobrega domačega chefa.
Klik

Deset veščin doma

ŠOLA OKUSOV

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Teden restavracij, Izbor okusov

Tags: , , , , , , , ,