Novi tečaj Šole okusov: o dunajskem zrezku in tonkatsuju, ki razkrivata, kdo je in kdo ni chef doma Kaj se zgodi, ko zarežemo v pravi dunajski zrezek, ki je, torej, iz telečjega mesa, s svežo, valovito panado in mehkim, sočnim, čeprav tankim kosom mesa? Panada tesno objema meso ali lahkotno valovi nad njim? Je meso debelo kot trebuh in trdo kot podplat, ali tanko kot podplat in mehko kot trebuh? Cvrtje diši po spenjenem maslu ali zažganem olju? Je šnicl zunaj mehek, znotraj pa žilav, ali pa je zunaj hrustljav in znotraj sočen? Na ta vprašanja ne morete odgovoriti, če vam je za odgovore (beri: dobro hrano) vseeno, če jeste le tisto, kar imate ”vsak dan radi” (beri: vedno isto) in če kuhate le takrat, ko morate (beri: kuhanje sovražite)! Na ta vprašanja pa lahko odgovorite, če ne poznate le dunajca, temveč tudi tonkatsu! Kaj se boste naučili? Ta teden je novi tečaj Šole okusov odprt za vse obiskovalce spletne strani, zatem pa samo za prave dobrojedce – člane Šole okusov! Ste chef doma? Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.
ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!
chef doma
Zadnje Urejanje: 10. septembra 2020
Novo: ste doma chef-inja?
10. septembra 2020 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 10. septembra 2020