Novi tečaj Šole okusov Chili con carne nas nauči, kako v kuhinji uporabljati bolečino – Peči ne sme, da se jočemo, temveč da se smejimo. V seriji tečajev o znanih jedeh svetovne kuhinje, ki nas učijo, kako boljše kuhati in jesti, smo se tokrat lotili mehiškega chilija con carne. A ne zato, da bi vas naučili skuhati najbolj pekočo enolončnico, temveč zato, da vas naučimo skuhati nadokus s pomočjo pekočih čilijev. Čili namreč ni golaž, le da bolj peče! Čili iz ekonoma z bučo Kaj se boste naučili? Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.
ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!

chef doma
Zadnje Urejanje: 12. januarja 2021
Novo: tečaj čilijevih jedi
12. januarja 2021 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 12. januarja 2021