Novi tečaj Šole okusov Chili con carne nas nauči, kako v kuhinji uporabljati bolečino – Peči ne sme, da se jočemo, temveč da se smejimo. V seriji tečajev o znanih jedeh svetovne kuhinje, ki nas učijo, kako boljše kuhati in jesti, smo se tokrat lotili mehiškega chilija con carne. A ne zato, da bi vas naučili skuhati najbolj pekočo enolončnico, temveč zato, da vas naučimo skuhati nadokus s pomočjo pekočih čilijev. Čili namreč ni golaž, le da bolj peče! Kaj se boste naučili? Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!
chef doma
Zadnje Urejanje: 12. januarja 2021
Novo: tečaj čilijevih jedi
12. januarja 2021 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 12. januarja 2021