Zaradi njega je kuhanje (lahko) umetnost! Skrivnost kuhanja se imenuje nadokus in Šola okusov pozna formulo za to ”skrivnost”. Ko smo lačni, jemo, ker potem smo siti. Hrana, kot že ime pove, nas nahrani. A če bi nas le nahranila, nam torej le napolnila rezervoar in dala energijo, bi se lahko hranili s tabletami, ne pa silili radiča, da liste povezuje v cvetove pisanih vrtnic. Hrana, kot ime ne pove, mora tudi razveseliti! Če po hrani ne želimo biti le siti, temveč tudi veseli in srečni, če ne želimo le pojesti, temveč okusno jesti, potem moramo poznati razliko med hrano, ki je le hranljiva in zadovoljiva, ter hrano, ki je tudi okusna in razveseljiva. Svinjski kotlet na žaru, pečena solata, šalotkin vinaigrette Ker Šola okusov pozna formulo za najboljše, najbolj okusno in bistveno pri kuhanju, smo o največji skrivnosti kuhanja, ki jo imenujemo nadokus, pripravili tečaj. Toda, samo za člane Šole okusov! Kaj se boste naučili? Sardelno maslo s sečuanskim poprom Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.
ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!

chef doma
Zadnje Urejanje: 17. marca 2021
Novo: tečaj o nadokusu
17. marca 2021 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 17. marca 2021