Čeprav tokrat konec leta nismo mogli (na zabavah) preveč grešiti, začenjamo novo leto umirjeno, z veliko zelenjave in malo mesa Izbor receptov: Violeta Mencinger s pinjolami in žajbljem s porom in bučo Štrudelj je najboljši svež, zato ga morate speči sami. Če vam po kosilu zanj zmanjka časa, ga specite za kosilo, za glavno jed, ne vedno le za sladico! s tamarindovo pasto in medom Kak chef bi obe omaki, mesni sok od pečenja in tamarindovo omako od mariniranja, sicer povezal, zato je to pečen piščanec za domačo mizo! Torej, pekač na sredino in naj se veselje začne. popečen krompir z janežem Recept za file Stroganov, ki je iz Rusije v Evropo prodrl že v 18. stoletju, a tukaj je brez mesa. z nugatom Cela torta vam je preveč? Vi bi le nekaj majhnega … Tortico, torej! Ima vse, kar imajo velike, le da velike zahtevajo več dela...PEČEN KOROMAČ
Pečeni koromač s pinjolami in žajbljem
Pečeni koromač s pinjolami in žajbljem
ŠTRUDLJEV ZAVITEK
Zavitek s porom in bučo maslenko
Zavitek s porom in bučo maslenko
PIŠČANEC
Piščanec s tamarindovo pasto in medom
Piščanec s tamarindovo pasto in medom
STROGANOV Z GOBAMI
Stroganov z gobami, popečen krompir z janežem
Stroganov z gobami, popečen krompir z janežem
JABOLČNA TORTICA
Jabolčna tortica z nugatom
Jabolčna tortica z nugatom
chef doma
Zadnje Urejanje: 4. januarja 2021
Ta teden: Stroganov brez mesa
4. januarja 2021 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 4. januarja 2021
Če je riba pečena, je ob njej v pekaču dovolj prostora še za zelenjavo, ki je za spremljavo. Kaj pa, če je riba pečena v soli? Ni prostora, ni omake, ni zelenjave. Toda brez skrbi, ni vam potrebno kupiti še ene pečice. Ker v sol nima smisla skrivati majhne ribe,...
Klik