Novi tečaj Šole okusov: vse o bučah in iz buč, kako chefi, doma, po svetu, v receptih Chefi že dolgo cenijo sladkobo in aromatičnost, ki se skrivata pod njeno trdo skorjo, medtem ko so med domačimi lonci, ponvami in jušnimi skledami buče še vedno bolj za okras Noči čarovnic. A tudi v slovenskem kulinaričnem izročilu ima buča pomembno mesto kot eden osnovnih gradnikov jesenskih jedi, bučno olje pa je nasploh edinstvena delikatesa, ki jo izven naših meja pozna le nekaj sosednjih dežel. Zato buče ne smejo manjkati na jesensko-zimskih jedilnikih, tako kot fižol, jabolka in čebula. Najsi bo pritlikavi munchkin ali orjaški atlantic giant, vsaka sorta buč je primerna za kuhanje in pečenje. Le vedeti moraš, kako. Zato vas Šola okusov v novem tečaju kuhanja doma nauči vse o bučah in iz njih. Kaj se boste naučili? Ta teden je novi tečaj Šole okusov odprt za vse obiskovalce spletne strani, zatem pa samo za prave dobrojedce – člane Šole okusov! Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!
chef doma
Zadnje Urejanje: 16. septembra 2020
Novo: buče, jesenske debeluške
17. septembra 2020 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 16. septembra 2020