Novi tečaj Šole okusov Quiche in tarte nas nauči, kako speči najboljši kiš, tart ali pito, hkrati pa nas prepriča o nujnosti hkratnega upoštevanja in neupoštevanja receptov. Oziroma, ne eksperimentirajte pri testu, a zato pustite domišljiji prosto pot pri nadevu. V seriji tečajev o znanih jedeh svetovne kuhinje, ki nas učijo, kako boljše kuhati in jesti, tokrat pečemo krhko testo. Z njim se bomo naučili, da ima vsaka dobra jed svoje zakonitosti, ki se jih moramo držati, a da bo res dobra, ji je potrebno dodati še svoj pečat! Kar velja za prave chefe, velja tudi za domače chefe: podpišite se pod svojo jed, pa čeprav so jo prvi skuhali drugi. Kaj se boste naučili? Zakaj plačati članarino za vivi.si, če pa je na medmrežju vse brezplačno?! Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo aktivnim dobrojedcem - članom! S plačilom letne članarine imajo člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.ŠOLA OKUSOV
19 razlogov za 19 evrov
19 razlogov za 19 evrov
Samo za aktivne dobrojedce!
Samo za aktivne dobrojedce!
chef doma
Zadnje Urejanje: 16. februarja 2021
Novo: tečaj za quiche in tarte
16. februarja 2021 - 4 minute branjaZadnje Urejanje: 16. februarja 2021