Ta teden kuhamo kot v Šoli okusov: portugalski riž, miso jajčevci, sicilijanska pašta, pariško maslo in naše borovnice

Izbor receptov: Violeta Mencinger

PORTUGALSKI RIŽ

Riž s portugalskimi okusi, ki jih določata koriander in dimljena mleta (pekoča) paprika.

MISO JAJČEVCI

Za miso pasto vprašajte pri Kitajcih. Ko jo odprete, bo v hladilniku potrpežljivo čakala na nove priložnosti.

PASTA CON LE SARDE

Sicilijanske testenine iz Palerma, ki jih pripravljajo s sardelami in sardelnimi fileji.

ZELIŠČNO MASLO

Naše zeliščno maslo Café de Paris je nared v pol ure!

LIMETIN TARTE

Ker je limetina krema ravno prav sladko-kisla, ker je sneg ravno prav lahek in ker je po borovnicah jezik ravno prav črn.

IZBOR OKUSOV

Kako v ŠOLO OKUSOV?

Kako do DOBRIH NOVIC?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Teden restavracij, SladoLent

Tags: , , , ,