Ta teden kuhamo in nabiramo kot v Šoli okusov: gobe, v juhi in cmokih, s polento in kozicami, jagodičevje z rožmarinom

Izbor receptov: Violeta Mencinger

KOZICE IN JURČKI

On zanjo preprosto iz pečice: iz gozda in morja

GOBOVA JUHA

Poletna gobova juha iz jurčkov in lisičk z zelenjavo, zelišči in sladko smetano

OCVRTI JURČKI

Zraven pa suhi jurčki v krompirjevem cmoku z mlado špinačo

POLENTA Z JURČKI

Pesto bazilike, pistacije, parmezan, cvetovi koromača in oljna ogrščica

ROŽMARINOVA KREMA

Lahkotno-sladek konec poletnega kosila na domačem vrtu in kompot iz jagodičevja

IZBOR OKUSOV

Kako v ŠOLO OKUSOV?

Kako do DOBRIH NOVIC?

VIVI ZA VAS
Šola okusov, Teden restavracij, SladoLent

Tags: , , , , , , , ,